Autor: ITuudised.ee • 14. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia juht liigub kõrghoones vaid mööda treppe

Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg
Foto: Erakogu
Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg liigub ettevõtte uues kõrghoones erinevate korruste vahel treppe kasutades, sh oma 11. korrusel asuvasse kabinetti.

Mullu mais avati Tallinnas Mustamäe tee alguses Telia 14korruseline büroohoone.

Kuna see on ehitatud tegevuspõhise kontori põhimõtteid järgides, puuduvad töötajatel, meeskonna juhtidel ning ka juhtkonna liikmetel isiklikud töölauad. Hommikuti tööle tulles saab iga inimene valida endale just selle päeva tegemisteks sobiva töökoha.

Ainsana on hoones oma ruum juhatuse esimehel Dan Strömbergil, kelle 11. korruse töökabinetis peetakse muuhulgas ka juhtkonna iganädalasi koosolekuid. 

Igal hommikul ja ka mitmeid kordi tööpäeva jooksul, kasutab sel aastal 60. juubelit tähistav Strömberg maja alumiste ja ülemiste korruste vahel liikumiseks vaid treppi.

„Kui me eelmisel aastal uude hoonesse kolisime, oli igal hommikul mööda treppi 11. korrusele ronimine omamoodi väljakutse. Olen saanud seda nüüd pea aasta jagu harjutada ning tulemused räägivad enda eest – korrused mööduvad üsna kiirelt ja kergelt,“ kinnitas ta veebilehele digitark.ee.

Praeguseks on Telia büroohoones avatud ka omanäoline terviserada, mis on eri korrustel tähistatud spetsiaalse infoga ning kulgeb mööda treppe 1. korruselt 14. korruseni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755