Autor: ITuudised.ee • 25. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise tuleb turule piirideta konto ja deebetkaardiga

Foto: TransferWise
TransferWise tuleb turule piirideta virtuaalkonto ja Mastercard deebetkaardiga. Alates tänasest on Euroopas elavatel inimestel võimalik taotleda deebetkaarti ja omada kohalikke pangarekvisiite Suurbritannias, USA-s, Austraalias ja Euroopas. Kliendid saavad piirideta kontol raha hoida rohkem kui 40 valuutas.

TransferWise’i piirideta konto tähendab välisriiki reisijale või välismaal elavale-töötavale inimesele võimalust saata, kulutada ja säästa raha nagu kohalik elanik sihtriigis – ilma pangatasude ja vahetuskursi erinevustest tulenevate kuludeta.

TransferWise’i tegevjuhi ja kaasasutaja Kristo Käärmanni sõnul rahvusvaheline pangandus olnud liiga kaua suurte äride pärusmaa. „Me tahame teha rahvusvahelise panganduse taskukohaseks igaühele, sõltumata sellest, kui palju raha inimesel pangakontol on. Seepärast on TransferWise’il väga hea meel pakkuda oma kolmele miljonile kliendile piirideta kontot ja deebetkaarti.“

Käärmann lisab, et piirideta konto muudab olukorda kõikide jaoks, kes elavad välismaal või toimetavad mitmes riigis samaaegselt, ning on asendamatu nii vabakutseliste või füüsilisest isikust ettevõtjate jaoks.

Piirideta konto saab avada kogu maailmas ja deebetkaardi tellimisel saadetakse see kliendile kolme tööpäeva jooksul.

Täna on võimalik Mastercard deebetkaarti kasutada eraklientidel, vabakutselistel ja füüsilisest isikust ettevõtjatel. Ärikliendid saavad deebetkaarti taotleda alates 2018. aasta teisest poolest.

Finantstehnoloogiaettevõttel TranfserWise on praeguseks rohkem kui kolm miljonit klienti, kes liigutavad igakuiselt platvormi abiga rohkem kui kaks miljardit eurot, säästes iga päev üle kahe miljoni euro.

Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni 2011. aastal loodud ettevõte on tänaseks investeeringutena kaasatud 397 miljonit dollarit. Investorite seas on IVP, Old Mutual, Andresseen Horowitz, Valar Ventures, PayPali kaasasutaja Max Levchin ja Richard Branson.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755