Tele2: Elisa tahab palgaga meile järgi jõuda

Chris Robbins
Kevadel tööd alustanud Tele2 uus juht Chris Robbins.

Kui Elisa teatas eile, et tõstab teenindajate ja müügitöötajate tasu septembrist 1300 euroni, siis Tele2 juhi Chris Robbinsi sõnul teenivad nende eesliini töötajad juba praegu üle 1300 euro.

"Äripäeva viimase, 2017. aastal avaldatud palkade TOPi järgi oli keskmine palk Elisas 1687 ning Tele2s 1891 eurot. Eks nad püüavad oma palgad Tele2 töötajate omadele järgi aidata," kommenteeris Robbins.

Tele2 eesliini töötajate palk on praegu keskmiselt üle 1300 euro, aga tipud teenivad ka üle 2000, lisas ta.

Eile teatas Elisa Eesti, et tõstab septembris müügitöötajate, teenindajate ning tehnikute palgad 1300 euroni, kusjuures tipud võivad teenida ka üle 2000 euro kuus. Kokku puudutab palgatõus ligi poolt ettevõtte tuhandest töötajast.

Chris Robbinsi sõnul ei peaks palgatõus olema seotud kalendriga. "Kui inimene oskuste, vastutuse, kogemuse, panuse, suhtumise või tulemustega on teeninud palgatõusu, siis selleks ei pea ootama mingit kindlat päeva aastas, kui kõigil ühe mõõduga kord mingi perioodi jooksul palka tõstetakse," märkis ta.

"Kindlasti hoiame oma palgad selgelt konkurentsivõimelisel tasemel. Meil on teistest operaatoritest madalamad püsikulud, vähem ametiautosid, töötajaid ja bürokraatiat, mis võimaldab palgad kõrgemal tasemel hoida," kinnitas Robbins. Teeme pidevalt ka turuanalüüsi sektori palkadest, lisas Tele2 juht.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara