20. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2s käib kevadine suurpuhastus

Näib, et Tele2 omanikud on selle aasta kevadel võtnud ette suurema puhastuse ettevõtte juhtkonnas, kusjuures rootslastest omanike otsetule alla on sattunud eelkõige pikaajalised töötajad.

Kui veebruaris teatas ootamatult lahkumisest ettevõttes üle kümne aasta töötanud juhatuse esimees Toomas Tiivel, siis täna saabus sama üllatuslikult uudis 11 aastat Tele2 heaks tööd teinud Andres Jõesaare ametist lahkumisest. “Mis põhjustel? Seda küsige juba ettevõtte käest,” lausus Tele2 äriklientuuri ja sisuteenuste juhina töötanud Jõesaar Äripäevale. Toomas Tiivel on varem öelnud, et ettevõttest lahkumise põhjused on isiklikud.

Eestlaste asemel on svensonite poolehoiu võitnud leedukas Mindaugas Ubartas, kes eelnevalt juhtis kuus aastat Tele2 Leedu müügi ja turunduse osakonda. Aprillis lahkus ligi 14 aastat Tele2 Eestist töötanud ettevõtte turundusjuht Kristjan Seema, kes asus AS-i SEB Pank turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktoriks.

Viimati meenub sama jõulistest ümberkorraldustest Eesti ettevõtlusmaastikul aeg, kui Saku Õlletehase võttis üle Carlsberg Grupp.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052