Autor: Ivo Suursoo • 27. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1 küsimus: vastab Ivo Suursoo

Ivo Suursoo esinemas 25. oktoobril toimunud IKT Aastakonverentsil
Foto: Urmas Kamdron
1 küsimus on ITuudised.ee uus rubriik, milles esitame ühe päevakajalise küsimuse IKT valdkonna arvamusliidritele.

Mis arvad presidendi kriitilisest tähelepanekust e-riigi lahenduste kohta?

Vastab ITLi president ja Columbus Balti regiooni juht Ivo Suursoo:

"Presidendi kõne lõpetamine e-riigi teemadega oli suur üllatus. Üllatus seetõttu, et seni pole meie riigi IT silmnähtavalt meie presidendi teema olnud, aga seda positiivsem oli näha, et meie riigi e-teenuste kasutajasõbralikkuse problemaatika selgesõnaliselt lavale toodi. Kui siia juurde tuua veel presidenti kõne läbiv mõte „väikeriik vajab suuri mõtteid ja suuri eesmärke“, siis olen igat nõus, et e-riigis on uute suurte sammude aeg kätte jõudnud."

Loe veel: 

1 KÜSIMUS: vastavad Hegle Sarapuu, Linnar Viik ja Andres Kütt

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755