Autor: Tomas Ruzgys • 4. september 2020

Kuidas hinnata pilvelahenduste kasutuselevõtu eel ise oma IT-võimekust?

Kui otsustate viia ettevõtte pilve või hinnata tarkvarahalduse küpsust, siis millest alustada ja milliseid vigu vältida, nõustab Norra tarkvaraettevõtte Crayon juht Baltimaades Tomas Ruzgys ning selgitab lisaks, kuidas saavad ettevõtted ise hinnata oma IT-võimekust.
Crayoni juht Baltimaades Tomas Ruzgys.
Foto: Crayon

Elame ajal, mil igasuguse ettevõtte kasvu lahutamatuks osaks on digitaliseerimine. Mida suurem on ettevõtte infotehnoloogiline sõltumatus, seda kaasaegsemaks, arenenumaks ja tihti ka keskkonnasõbralikumaks seda peetakse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474