Autor: Andres Vallistu • 19. oktoober 2020

Kuidas IT-kulud juhtidele-omanikele "maha müüa"? Seitse soovitust IT-eelarve koostamiseks

Ettevõtte IT-eelarvet koostades tee tegev- ning finantsjuhile selgeks, kust tuleb kokkuhoid ja kui kiiresti kallina tunduv lahendus tegelikult ära tasub, soovitab IT-firma Oixio tehnikadirektor Andres Vallistu.
Oixio tehnikadirektor Andres Vallistu.
Foto: Oixio

Lihtne on võtta ette eelmise aasta eelarve ja süvenemata teha seal miniatuurseid korrektuure. Sel moel saab eelarvestamise kohustuse kerge vaevaga kaelast, kuid nii võib põletada hulga raha või unustada mõne missioonikriitilise investeeringuvajaduse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755