Autor: Merli Üle • 7. detsember 2020

Kui Eesti on maailmas tuntud digiriigina, siis miks pole meie ettevõtted seda edulugu korranud?

Erasektori digitaliseerituselt on Eesti Euroopa keskmisest tagapool ning Põhjamaadest kaugel maas. Miks meil e-riik toimib, aga ettevõtted järele ei jõua, küsib Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Foto: Jake Farra

Innovatsioon on tänapäeva elu pärisosa ning enne kui me aru saame, on maailm meie ümber juba muutunud – päevade, tundide ja minutitega. Oleme sealjuures harjunud mõtlema, et Eesti on maailmas teada-tuntud digiriik ja innovatsioonivedur. Kuid kus me täna tegelikkuses paikneme?

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052