Autor: Kersti Kaljulaid • 25. märts 2021

President idufirmadest: oleme kiired järgijad, kes iga leiutatud haamri jaoks kähku palju naelu leiavad

Eesti iduettevõtted on suuresti kiired järgijad ehk inimesed, kes iga leiutatud haamri jaoks kähku palju naelu leiavad, ütles president Kersti Kaljulaid ning viitas tehnoloogiatele, mille just eestlased on esimesena tööle pannud, tuues näiteks digi-ID ja Skype'i.
Kersti Kaljulaid tööandjate keskliidu konverentsil "Tuulelohe lend".
Foto: Egert Kamenik

"Kuigi start-up kogukond on Eesti majanduse hüperdünaamiline ja oluline sisuline ning imagoloogiline osa, ei ole ka see kogukond sugugi globaalne innovatsiooniliider," lisas ta tänasel tööandjate keskliidu aastakonverentsil peetud kõnes.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052