Autor: Kersti Kaljulaid • 25. märts 2021

President idufirmadest: oleme kiired järgijad, kes iga leiutatud haamri jaoks kähku palju naelu leiavad

Eesti iduettevõtted on suuresti kiired järgijad ehk inimesed, kes iga leiutatud haamri jaoks kähku palju naelu leiavad, ütles president Kersti Kaljulaid ning viitas tehnoloogiatele, mille just eestlased on esimesena tööle pannud, tuues näiteks digi-ID ja Skype'i.
Kersti Kaljulaid tööandjate keskliidu konverentsil "Tuulelohe lend".
Foto: Egert Kamenik

"Kuigi start-up kogukond on Eesti majanduse hüperdünaamiline ja oluline sisuline ning imagoloogiline osa, ei ole ka see kogukond sugugi globaalne innovatsiooniliider," lisas ta tänasel tööandjate keskliidu aastakonverentsil peetud kõnes.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474