Autor: Merli Üle, Elisa äriarenduse valdkonna juht • 5. aprill 2021

Nähtamatute teenuste võidukäik keset pandeemiat. Ka valdkondades, kus see tundus võimatu

Viimane aasta on andnud suurepärase võimaluse kastist välja mõelda, kuidas pakkuda teenuseid siis, kui enam pole võimalik kliendiga kohtuda, väidab Elisa Eesti äriarenduse valdkonna juht Merli Üle ning lisab, et nn nähtamatute teenuste pakkumine on uus normaalsus.
Elisa Eesti äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Foto: Elisa Eesti

Suurepärane on näha, et seda suudeti teha nii mitmeski valdkonnas, kus esmapilgul tundus see täiesti võimatu, selgitab ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474