Autor: Anu Lill • 31. jaanuar 2019
Facebooki juht Mark Zuckerberg pidi 2018. aastal käima turvaprobleemide tõttu aru andmas nii USA poliitikutele kui ka Euroopa Parlamendile.
Foto: Scanpix

Facebooki aasta päädis rekordiliste tuludega

Eelmine aasta osutus Facebookile ja selle juhile Mark Zuckerbergile kannatusterohkeks, tuues kaasa mitu andmete ja eraelu puutumatuse skandaali. Samas neljanda kvartali rekordilised tulemused ületasid Wall Streeti ootusi, kirjutab MarketWatch.

Tänu reklaamituludele kasvatas maailma suurim sotsiaalvõrgustik kasumit aastases vaates 39%, rohkem kui 22 miljardi dollarini, ja suurendas aastakäivet rohkem kui 37%, peaaegu 56 miljardi dollarini.

Wall Street eeldab, et kasum jätkub ja premeeris Facebooki aktsiat kenakese tõusuga. Facebooki aktsia hind tõusis tulemuste avaldamisel järelturu kauplemisel 11,5%. Facebooki finantsdirektor David Wehner hoiatas samas tulude aeglustumise eest 2019. aastal, kuna ettevõte muudab reklaamide struktuuri.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052