Autor: Äripäev • 14. jaanuar 2019

Masinõpe on ettevõtetes pigem mõtteviis kui imerelv

Andmemajanduse foorumil kõneles informaatikateadlane ja tehisintellekti ekspert Kristjan Korjus sellest, kuidas masinõpe on ettevõtetes pigem mõtteviis kui imerelv.
Saade on salvestatud Andmemajanduse foorumil. Informaatikateadlane ja tehisintellekti ekspert Kristjan Korjus kõneleb, kuidas masinõpe on ettevõtetes pigem mõtteviis kui imerelv.

Isegi väga keerukates ettevõtetes moodustab masinõpe väga väikese osa kogu tehnoloogiast. Samas peetakse masinõpet tähtsaks ning masinõppe raamistikus asjade nägemine on tihti hindamatu väärtusega. Ettekandes kirjeldab Kristjan Korjus masinõppe inseneri erilist mõtlemist, mille mõistmine on tema hinnangul kasulik meile kõigile. Ta toob välja viis tegevust, milles viie aasta pärast tehisintellekt temast parem on, samuti sellised tegevused, milles tehisintellekt veel niipea eriti heaks ei saa.

***

"Mis on tehisintellekt ja kuidas seda ettevõttes praktiliselt kasutusele võtta?" - vastuse saab 30.01.2019 kell kell 11-13 toimuval veebiseminaril, mille viib läbi SIFR OÜ tegevjuht ja masinõppe evangelist Taavi Tammiste.

Vaata lähemalt ja registreeru SIIN!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052