Autor: Gregor Alaküla • 18. november 2021

IT-süsteemide ülikiiret vananemist saab vältida

Tänane tipptehnoloogia on homne pärandvara, rääkisid IT-eksperdid saates.
Foto: Reuters/Scanpix
Tähtis pole see, et pärandvara ei oleks, vaid see, et pärandvara oleks võimalikult hea, tõdesid IT-eksperdid saates „Tehnoloogiakompass“ ning jagasid nippe, kuidas hakkama saada igapäevaselt ülikiirelt vananevate IT-süsteemidega.
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052