Autor: Gregor Alaküla • 18. november 2021

IT-süsteemide ülikiiret vananemist saab vältida

Tänane tipptehnoloogia on homne pärandvara, rääkisid IT-eksperdid saates.
Autor: Reuters/Scanpix
Tähtis pole see, et pärandvara ei oleks, vaid see, et pärandvara oleks võimalikult hea, tõdesid IT-eksperdid saates „Tehnoloogiakompass“ ning jagasid nippe, kuidas hakkama saada igapäevaselt ülikiirelt vananevate IT-süsteemidega.

Seekordne saade on salvestatud tehnoloogiakonverentsil Telia Digital Hub. Mängime ette salvestuse IT-juhtide paneelist, milles arutleti tehnoloogia ja IT-süsteemide vananemise ja sellega toimetuleku võimaluste üle.

Arutletakse selle üle, mida teha vananenud IT-süsteemidega ning kas ja kuidas vananemist vältida või protsesse disainida tulevikus nii, et üleminek uuematele tehnoloogiatele oleks sujuvam.

Arutelu modereerib Sunergose arengupartner ja coach Enn Saar ning arutelus osalevad Telia Eesti tehnoloogiadirektor Andre Visse, Eesti riigi tehnoloogiate juht Kristo Vaher, ettevõtja ning endine IT- ja väliskaubanduse minister Kaimar Karu ning Kaubamaja Grupi IT-juht Andreas Leznevsky.

Saate pani kokku Gregor Alaküla.

Kuula saadet siit:
Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932