Autor: Indrek Kald • 22. november 2021

Miks ei avalikusta ettevõtted küberrünnaku alla sattumist?

RIA infoturbeintsidentide käsitlemise osakonna ehk CERT-EE juht Tõnu Tammer.
Autor: LIIS TREIMANN

Vaid väike osa küberrünnaku alla sattunud Eesti ettevõtteist annab sellest avalikult teada oma klientidele, partneritele või riigi infosüsteemi ametile (RIA). "Äritehnoloogia saates" arutletakse, millest on valehäbi tingitud ja mida see võib kaasa tuua.

Millist abi saab RIA anda küberrünnaku alla sattunud ettevõttele? Kui palju tegelevad Eesti ettevõtted küberturbe teemal ennetamise ning kuivõrd tagajärgede likvideerimisega? Neil teemadel räägivad RIA infoturbeintsidentide käsitlemise osakonna ehk CERT-EE juht Tõnu Tammer ja Elisa ärikliendi IT-teenuste valdkonna juht Tarmo Linnamägi. Saadet juhib Indrek Kald.

Kuula värsket saadet siit:

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112