Autor: Indrek Kald • 22. november 2021

Miks ei avalikusta ettevõtted küberrünnaku alla sattumist?

RIA infoturbeintsidentide käsitlemise osakonna ehk CERT-EE juht Tõnu Tammer.
Foto: LIIS TREIMANN
Vaid väike osa küberrünnaku alla sattunud Eesti ettevõtteist annab sellest avalikult teada oma klientidele, partneritele või riigi infosüsteemi ametile (RIA). "Äritehnoloogia saates" arutletakse, millest on valehäbi tingitud ja mida see võib kaasa tuua.

Millist abi saab RIA anda küberrünnaku alla sattunud ettevõttele? Kui palju tegelevad Eesti ettevõtted küberturbe teemal ennetamise ning kuivõrd tagajärgede likvideerimisega? Neil teemadel räägivad RIA infoturbeintsidentide käsitlemise osakonna ehk CERT-EE juht Tõnu Tammer ja Elisa ärikliendi IT-teenuste valdkonna juht Tarmo Linnamägi. Saadet juhib Indrek Kald.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105