Autor: Indrek Kald • 14. märts 2022

Vene-Ukraina sõja küberrinne: mida ja kuidas häkitakse ning mida sellest õppida

Vasakul CERT-EE juht Tõnu Tammer ja paremal Elisa Eesti tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.
Foto: Erakogu
Vladimir Putini algatatud sõda Ukrainas on kaasa toonud hulga küberründeid, reeglina Venemaa vastu, selgitasid küberturvalisuse eksperdid "Äritehnoloogia saates".

Mida ja kuidas seal häkitakse, kuivõrd see meid puudutab, mida on Eesti ettevõtetel käimasolevast kübersõjast õppida ning mida teha enda kaitsmiseks, arutlevad riigi infosüsteemi ameti infoturbeintsidentide käsitlemise osakonna ehk CERT-EE juht Tõnu Tammer ja Elisa Eesti juhatuse liige ja tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474