Autorid: Mare Timian, raamatupidaja.ee, Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 14. september 2023

Äritarkvara vahetamine ei pea olema raketiteadus

Saate „Digitark äri“ fookuses on äritarkvara valik ja juurutamine ning sellega seotud muutuste juhtimine ettevõttes.
Mare Timian, Külli Reino, Julia Ležeiko ja Mall Bakler
Foto: Andres Laanem

Saates jagavad oma elulisi kogemusi ja kuldaväärt soovitusi Thermory IT-juht Julia Ležeiko ja Flexa Eesti finantsjuht Mall Bakler. Nad rõhutavad, et äritarkvara juurutamine ei tähenda alati keerulist ja kallist protsessi. Tähtis on eeltöö, kus tuleks põhjalikult analüüsida ettevõtte ärivajadusi ja kaasata asjatundjaid. Selleks, et see ettevõtmine valutult ja sujuvalt õnnestuks, on kriitiliselt oluline kaasata kohe alguses ka kõik töötajad, kes on nende protsesside ja muudatustega seotud.

Saatekülalised rõhutavad, et tasub hoiduda olukorrast, kus ettevõttel on kuhjaga ärilahendusi, aga puudub ühtne süsteem. Praktikutest saatekülalised toonitavad, et avatus ja koostöö ettevõtte sees on üks edu võtmeid muudatuste elluviimisel.

Saadet juhivad Äripäeva teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht Mare Timian ja toimetaja Külli Reino.

Tule kogu oma tiimiga Eesti esimesele digiäri kontaktmessile DigiTark Äri 2023.

Registreeri soodushinnaga SIIN.

NB! Meeskondadele on alates kolmandast osalejast väga soodne erihind – kolmas osaleja on sisuliselt TASUTA!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052