Autor: Äripäeva Raadio • 11. detsember 2023

Eesti kaitsetööstuse ettevõtted ootavad mitmekordset ekspordi kasvu

Ukraina sõja tõttu on kaitsetööstus suure tähelepanu all kogu maailmas. Millised on aga Eesti ettevõtete võimalused?
Eesti kaitse- ja kosmosetööstuse liidu juht Kalev Koidumäe ning tarkvaraarendus- ja ärikonsultatsiooniettevõtte CGI Eesti kaitsevaldkonna ekspert Tarmo Ränisoo.
Foto: Indrek Kald

Mullu eksportisid Eesti kaitse- ja kosmosetööstuse liidu liikmed 160 miljoni euro eest, aastaks 2030 on plaanis ületada 400 miljoni piir. Võimalik, et see eesmärk saavutatakse juba varem, kinnitas Eesti kaitse- ja kosmosetööstuse liidu juht Kalev Koidumäe. Kaitseotstarbeliste toodete arendamist toetab Eestis muuhulgas ka kaitseministeerium, lisas ta Äripäeva raadios.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755