Autor: Äripäeva Raadio • 12. aprill 2024

Millist väärtust loob ettevõtetele IT-partneri kaasamine?

Üha suurem osa Eesti ettevõtteid ostab IT-teenuseid oma partnerfirmadelt. Millal seda võimalust kasutada ning kuidas partnerit valida?

CGI Eesti ärilahenduste divisjoni juht Martin Hunt selgitab saates, mis teenuseid tasub sisse osta ja mida pigem ise teha, õpetab valima IT-partnerit, kirjeldab Eesti turul pakutavaid teenuseid, nendega seotud peamisi väljakutseid ja perspektiive.

CGI Eesti ärilahenduste divisjoni juht Martin Hunt.
Foto: CGI

Samuti tulevad jutuks vastutuse delegeerimine organisatsioonist välja, tehisintellekti mõju ning ka küberturbe küsimused.

Martin Hunt kinnitas, et IT-teenuste sisseost on üha tugevamalt põimunud ettevõtete põhitegevusse. Paljud organisatsioonid piirduvad sisemiselt IT-juhtimise funktsiooniga ning ostavad teenused partneritelt sisse, lisas ta.

“Põhjus peitub paljuski selles, et ka IT-osakondade jaoks on teemade spekter läinud nii laiaks ja suureks, et tarvilikku ja terviklikku kompetentsi majja sisse kasvatada on äärmiselt keeruline ja kulukas,” selgitas Hunt saates.

Saatejuht on Indrek Kald. Kuula saadet siit:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755