Autor: Proact Estonia • 9. november 2021

Proact Estonia korraldab 18.11. IT konverentsi SYNC 2021

Infosüsteemide arhitektuur ja platvorm arenevad praegu kiiremini kui kunagi varem. Samuti on kiirelt kasvanud andmete tähtsus ettevõtete tegevusele. Lisandunud on uusi tehnoloogilisi võimalusi, kuid samas ka riske ning täiendavaid seadusandlikke nõudeid. Kui mõni aeg tagasi tundus virtualiseerimine olevat paindlikkuse tipp, siis nüüd on näha, et vaja on paremat granulaarsust ja ressursikasutust.

IT infrastruktuuri paindlik juhtimine on muutunud nüüd osaks tarkvara arendusprotsessist. Pilv ei ole enam „kellegi teise arvutusresurss kusagil eemal“ vaid põhimõte kuidas juhtida ja provisjoneerida oma IT platvorme. Infosüsteem ei ole enam üks suur monoliit oma andmebaasiga, vaid paljude hajutatud teenuste ja andmebaaside võrgustik (millelt oodatakse samaväärset, kui mitte paremat käideldavust ja toimimise kiirust). Andmete kasutusele on tekkinud nii uued võimalused kui ka uued riskid terviklikkuse, käideldavuse ja konfidentsiaalsuse osas.

Neid teemasid käsitleme konkreetsete lahenduste vaates Proact Estonia poolt korraldataval SYNC 2021 IT konverentsil. Teemaks tulevad ka uusimad tehnoloogiad ja trendid IT platvormi maailmas.

Räägime, kuidas ehitada oma infosüsteemidele turvaline ja töökindel keskkond kas pilves, enda või partneri andmekeskuses või nende eri võimaluste kombinatsioonina. Samuti pöörame tähelepanu selle, kuidas ettevõtte andmed oleksid kaitstud ning alati kättesaadavad. Käsitleme paindlikku DevOps infrastruktuuri loomist, konteinereid, andmebaaside tulevikku, virtualiseerimist, andmesalvestust, varundust, OpenShifti, KVMi, hüperkonvergeeritud infrastruktuuri ning IT platvormi automatiseerimist. Esinevad ja lahendusi tutvustavad valdkonna spetsialistid paljudest maailma olulisematest tehnoloogiaettevõtetest – nagu Oracle, Hitachi, Red Hat, Nutanix, NetApp, Veritas, Rubrik, Storware ja Proact.

sync2021.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052