Autor: PPUG Estonia OÜ • 17. veebruar 2023

Esmakordselt toimunud pilveteenuse konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” pälvis osalejatelt rohkelt kiidusõnu

10. veebruaril 2023 toimus Tallinnas Kultuurikatlas esmakordselt rahvusvaheline pilveteenuse konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023”, kuhu tulid kohale enam kui 30 tunnustatud eksperti üle maailma. Mastaapne konverents oli osalejatele tasuta ning sai toimuma tänu toetajatele.

Konverentsil kaeti päevakorral olevaid põnevaid teemasid, mis pakkusid huvi nii arendajatele, äriinimestele, kui ka oma ala ekspertidele: Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 ja Azure. Kokku toimus 30 esitlust, mida viis läbi enam kui 30 esinejat, kellest suur osa on auhinnatud Microsoft Most Valuable Professional (MVP) tiitliga. Teemadering oli väga lai ning iga külaline leidis enda jaoks sobiva teema. Osad isegi mitu.

Kõikide esitluste materjalid on üles laetud ja kõigile kättesaadavad cloudtechtallinn.com kodulehel: Session material | Cloud Technology Townhall Tallinn.

Osalejad jagunesid 5 erineva ruumi vahel ja kõik leidsid omale sobiva esitluse. Suure kiituse said ka kõik esinejad, oma vaba, interaktiivse ja lõbusa esinemise eest, samas pakkudes suurt väärtust esitletava teema kohta. Kõige populaarsemateks esitlusteks olid tutvustus Power Platformi, Azure data platformi plaanidest käsitlev esitlus ja muidugi ka AI ja IT turvalisusele suunatud esitlused.

Kohal oli 300 osalejat kes on hilisema tagasiside järgi andnud üritusele väga kõrge 4.92 hinnangu (võimalikust 5st). Osalejate vahel loositi ka erinevaid auhindu sponsorite poolt ja samuti sai abi erinevate teemakohaste probleemide lahendamisel.

Konverentsi korraldajad on Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss, Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund ning Sparkle Estonia juht ning kirglik andmevarateemadega tegeleja Pieter Jansen. Korraldajad on liitunud ettevõtte PPUG Estonia OÜ alla ehk Power Platform User Group Estonia.

Korraldajad soovivad tänada kõiki osalejaid, koostööpartnereid ja toetajaid 2023 ürituse eest!

2024 konverents on juba planeerimisel, nii, et võite juba oma kalendrisse järgmiseks veebruariks-märtsiks aja ära broneerida. Täpsem info tuleb jooksvalt ka meie kodulehele ja sotsiaalmeediatesse, registreerime aga juba praegu huvi sponsorluste kohta ja täpsemat infot selle kohta saab [email protected]

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755