Autor: Proact Estonia • 24. aprill 2023

Proact Estonia IT konverents SYNC 2023: Proacti, partnerite ja klientide vaade tulevikku

23. mail toimuv traditsiooniline IT-konverents Proact SYNC ühendab tehnoloogia, IT-organisatsiooni ja andmed.

Mõned teemad IT-alal muutuvad kiiresti – arenduse komponendid, tarkvara arhitektuur, ärinõudmised, majanduskeskkond. Teised teemad – käideldavus, informatsiooni väärtus, andmete kaitse – on igavesed. Konverentsil Proact SYNC arutame, kuidas lahendada igavesi probleeme muutuvate nõudmiste ja probleemide kontekstis.

SYNC on Proacti, partnerite ja klientide vaade tulevikku. Oleme seda konverentsi korraldanud Eestis aastast 2010 ning toonud välja mitmeid tehnoloogiauuendusi, mis on Eestis kasutusele võetud.

Võib öelda, et äri ja IT ristumispunktis on viimase paari aasta jooksul toimunud palju muutusi: veelgi kõrgemad nõuded talitluspidevusele, andmete füüsiline omamine, kaugtöö, lunavara ja sissemurdmised, tööjõupuudus, inflatsioon, andmete mahu jätkuv kasv, pilvedes ja kohapeal olevate andmete majandamine.

Seetõttu oleme konverentsile kutsunud ka erinevate Eesti ettevõtete, nagu Elisa Eesti, Eesti Rahvusraamatukogu ning Feelingstream valdkonna juhid, kes räägivad, kuidas nemad eespool kirjeldatud probleeme lahendavad.

Proact SYNC 2023 toob kokku nii meie pikaaegsemad tehnoloogiapartnerid kui ka viimase paari aasta jooksul lisandunud ettevõtted, kellel on põnevaid uusi tooteid ja lahendusi andmehalduse valdkonnas.

Seekord on Hilton Tallinn Park hotellis toimuval konverentsil lisaks tootjate ettekannetele loodud ka EXPO-ala, kus saab teiste osalejatega suhelda, uurida pakutavaid lahendusi ning luua kontakte tuleviku jaoks.

23. mail toimuv konverents on mõeldud ettevõtete IT-juhtidele, platvormi arhitektidele, IT-infra ja operatsioonide spetsialistidele. Laiemalt on oodatud kõik, keda huvitab andmete haldus, kaitse ja IT-platvorm. Kui tunned nende teemade vastu huvi, siis tule ja osale, samuti kutsu kaasa oma kolleeg, sõber või tuttav, kellele need küsimused korda lähevad.

Seekord korraldame SYNC konverentsi vaid füüsilisel kujul, sest nagu elu on näidanud – parimad ideed tekivad omavahelises suhtluses, mida veebi teel osalemine piisavalt ei paku.

Erinevaid uudiseid ja kasulikke lahendusi tutvustavad valdkonna spetsialistid paljudest maailma olulisematest tehnoloogiaettevõtetest. Kohal on Hitachi Vantara, Red Hat, NetApp, Veritas, ExaGrid, Hycu, Nutanix ning esmakordselt osaleb Eestis ka Cohesity.

Proact SYNC 2023 toimub 23. mail Hilton Tallinn Park hotelli konverentsikeskuses. Lisainfo ja registreerimine SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755