Autor: Hermitage Solutions OÜ • 18. august 2023

Hermitage Solutions hoiatab: parem on saada pihta meie kutsega kui küberohuga

Hermitage Solutions, juhtiv küberturvalisuse ja infoturbelahenduste maaletooja, kutsub teid osalema Cybersec Pulse Estonia Kick-off ´23 seminarile. Üritus toimub 7. septembril kell 9:00 Sisekaitseakadeemias, aadressil Kase 61, Tallinn.

Seminari sihtgrupp: It-juhid, CISO´d, CTO´d, infoturbe eksperdid, infoturbejuhid, administraatorid.

Küberjulgeolekuohud on üks peamisi väljakutseid, millega ettevõtted ja riigiasutused silmitsi seisavad, kuid olenemata rahastusest ja kompetentsist pole keegi piisavalt valmis. Võimalus küberrünnaku ohvriks langeda on aja jooksul kasvanud, seeläbi on vaja tõsta teadmisi ning mõista, mida ja kuidas saame teha täna, et tagada võimalikult tõhusat kaitsed meie IT taristutele.

Seminari kavas on:

-Mitmed tooteesitlused ja tehnilised demod, mida tutvustavad tootjate esindajad.

-Ekspertide poolt kokku pandud tehniline töötuba, mis toimub spetsiaalselt varustatud arvutiklassis. Praktilise töötoa eesmärgiks on läbi mängida erinevaid küberohtudega seonduvaid stsenaariume ning leida neile lahendused.

-Kohtumised tootjapoolsete esindajatega.

-Arutelud

Tutvu kavaga ja registreeru SIIN >>>

Üritus on osalejatele tasuta, kuid kohtade arv on piiratud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755