Autor: PPUG Estonia OÜ • 13. september 2023

Microsofti rahvusvaheline pilvetehnoloogiaseminar toimub taas Tallinnas!

Aasta alguses toimus Tallinnas Kultuurikatlas mastaapne pilvetehnoloogiaseminar Cloud Technology Townhall Tallinn, kus esines üle 35 eksperdi kogu maailmast. Sündmus õnnestus suurepäraselt ning korraldajatel on juba käsil uue seminari Cloud Technology Townhall Tallinn II ettevalmistus.

„Eesti on erinevate e-lahenduste osas juhtiv riik ning tänu sellele on see õige koht, kus Microsofti erinevad pilvelahendused saavad särada. Kutsume kõiki üles liituma, et aidata meie teine konverents muuta sama edukaks, kui oli esimene,” ütleb Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss. Lisaks temale kuulub korraldajate hulka ka Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund. Konverentsi korraldajad on liitunud ettevõtte alla PPUG Estonia OÜ ehk Power Platworm User Group Estonia.

1.-2. veebruaril 2024 toimuval konverentsil on kaetud päevakorral olevad põnevad teemad, mis pakuvad huvi nii arendajatele, äriinimestele, alustavale ettevõtjale kui ka oma ala ekspertidele: Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 ja Azure. Kokkulepped esinejatega on sõlmimisel, ent etteruttavalt võib öelda, et juba on oma tuleku kinnitanud Microsofti tehnoloogisadirektor Dona Sarkar USA-st. Kava ja esinejad avalikustatakse 1. oktoobril 2023.

Vivian lisab, et võrreldes esimese konverentsiga on sisse viidud ka mõned uuendused: sündmus on seekord kahepäevane, et oleks võimalik minna erinevate lahendusega süviti ning mahutada päevakavva rohkem töötubasid. Esimene päev toimub, nagu eelmisel korralgi, Kultuurikatla erinevates saalides, teine aga Microsoft Tallinna kontoris.

Teiseks küsitakse seekord osalemise eest sümboolset hinda – 30 eurot. „Piletihinna sees on kahepäevane üritus, lõunasöök ning kogu aktiivne tegevus. See on taskukohane ka õpilastele ja tudengitele,” ütleb Stig. „Lihtsalt niimoodi on meil kui korraldajatel kindlus osalejate arvu osas. Kindlasti ei tehta seda üritust kasumi teenimise eesmärgil, vaid tahame, et ühise huviga inimestel oleks võimalus kokku saada ning mõtteid jagada.”

Sündmusega on seotud palju vabatahtlikke, Cloud Technology Townhall Tallinn toimib endiselt koostöö ja toetuste abil ning loomulikult otsitakse ka selleks korraks toredaid partnereid. Korraldajatel on toetajate reklaamimiseks välja mõeldud väga ägedad võimalused, näiteks on toetajatel võimalus lisaks enda olemasolu näitamisele plakatite ja bänneritega rääkida ka teistele nende jaoks olulistest teemadest. Võtke julgelt ühendust ja kuulete kõigist võimalustest lähemalt!

Cloud Technology Townhall Tallinn esimesel seminaril 10. veebruaril 2023 osales 275 inimest kuuest riigist. Esinejaid oli 14 riigist ja kokku astus kuulajate ette 36 oma ala eksperti.

Registreeru kohe pilvetehnoloogiakonverentsile „Cloud Technology Townhall Tallinn II 2023”!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474