Autor: PPUG Estonia OÜ • 7. detsember 2023

Testi oma pilveteenuste alaseid teadmisi ja võida Cloud Technology Townhall meeneid!

1.-2. veebruaril 2024 toimuv Microsofti pilvetehnoloogiakonverents Cloud Technology Townhall Tallinn II toob Eestisse kokku IT-eksperdid, arendajad ja ettevõtjad üle maailma. Konverentsi peaesinejad on Microsofti tehnoloogiadirektor Dona Sarkar ja Laurie Pottmeyer Microsofti peakontorist Seattlest.

Registreeru konverentsile „Cloud Technology Townhall Tallinn II 2023" siit >>

Pane oma teadmised proovile pilvetehnoloogia temaatilises viktoriinis. Head vastamist!

Kahepäevasel konverentsil asuvad üles ligi 50 esinejat, kellest paljusid on Eesti publikul ainulaadne võimalus kuulda esimest korda. Esimene päev toimub nagu eelmisel korral Kultuurikatla erinevates saalides, teine aga Ülemiste Citys asuvates Nordic Koolituste ruumides. Teise päeva jooksul leiavad aset kuus kahetunnist töötuba, kus kõik osalejad saavad erinevaid lahendusi ka oma käega proovida.

Cloud Technology Townhall Tallinn II konverentsile on oodatud kõik asjast huvitatud alates asjaarmastajatest ja tudengitest kuni vilunud arendajate, IT-spetsialistide ning ettevõtete juhtideni. Tegemist on suurepärase sündmusega, kust leida nii uusi kolleege või täiendavaid tööalaseid kontakte. Konverentsi piletihind on taskukohane kõigile: kahepäevase konverentsi ja töötubade maksumus koos toitlustamisega maksab 30 eurot ning lisaks on korraldajad otsustanud vastu tulla õpilastele ja üliõpilastele, kellele pakutakse tasuta osavõttu.

„Kutsume ettevõtteid ja asutusi julgemalt konverentsi toetama, et seal näiteks boksiga oma võimalusi esitleda. Toetajatest on oma osalemisest juba teada andnud Arrow, Qubix, Visit Tallinn ja Resco,” loetleb Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss.

Rohkem infot toetajate ja toetamisvõimaluste kohta leiab Cloud Technology Townhall Tallinn II kodulehelt cloudtechtallinn.com!

Vivian nendib, et Eesti on põnevate ja praktiliste e-lahenduste osas juhtiv riik ning tänu sellele on see just õige koht, kus Microsofti erinevad pilvelahendused nagu Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 ja Azure saavad särada. Lisaks temale kuulub korraldajate ringi Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund, samuti on sündmusega seotud palju vabatahtlikke. Konverentsi korraldajad on liitunud ettevõtte alla PPUG Estonia OÜ ehk Power Platworm User Group Estonia.

Võtke julgelt ühendust ja kuulete kõigist võimalustest lähemalt!

Cloud Technology Townhall Tallinn esimesel seminaril 10. veebruaril 2023 osales 275 inimest kuuest riigist. Esinejaid oli 14 riigist ja kokku astus kuulajate ette 36 oma ala eksperti.

Registreeru kohe pilvetehnoloogiakonverentsile „Cloud Technology Townhall Tallinn II 2023”!

Loe lisaks
Esmakordselt toimunud pilveteenuse konverents „Cloud Technology Townhall Tallinn 2023” pälvis osalejatelt rohkelt kiidusõnu
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052