Autor: Indrek Kald • 19. aprill 2021

IKT-äri maksuvõlglaste TOP 100. Keskmine võlgnevus üle 36 000 euro

Kui aasta lõpus oli riigile 100 000 ja rohkem eurot võlgu kümmekond IKT-firmat, siis praegu neli – näiteks Veriff ja Topia on oma probleemid lahendanud. Ikkagi leiab võlglaste TOPist mitmeid nimekaid ettevõtteid.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Alltoodud edetabelis on reastatud sada suuremat maksuvõlglast, kes kokku on riigile õigeaegselt tasumata jätnud üle 3,6 miljoni euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755