20. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa on tänavu müünud 1,2 miljardi krooni eest

Mobiilsidefirma Elisa üheksa kuu käive ulatus ligi 1,2 miljardi kroonini, teatas ettevõte.

Mobiilsidefirma Elisa mobiilside käive kasvas 2006. aasta kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 17% ehk 436 miljoni kroonini ning ärikasum 31% ehk 107 miljoni kroonini.

„Lisaks heale levialale on kvaliteetoperaatori tunnusmärkideks stabiilsus, kasv ja tulemuslikkus – Elisa käibekasv on olnud viimased paar aastat stabiilselt 17%-18% juures, mis on parim tulemus siinsel telekommunikatsiooniturul. Samal ajal on hoolimata tugevast konkurentsist suurenemas meie klientide arv Eesti erinevates piirkondades ning mis peamine - kasumlikkus,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Elisa klientide arv kasvas 12% võrreldes 2005. aasta kolmanda kvartali lõpuga, tõustes 2006.aasta septembri lõpuks 288 600 kliendini.

”Kui suve alguses hakkasime pakkuma Elisa mobiilside ja püsivõrgu klientidele ülikiiret Internetti, siis hiljuti alustasime oma internetitoodete juurde ka sobivate ja taskukohaste sülearvutite müüki Elisa esindustes,” lausus Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. ”Septembris uuendasime klientide kasutusmugavuse huvides oma WAP-portaali kujundust, mis teeb mobiiltelefoni abil Internetis surfamise veelgi lihtsamaks ning lisanduvad uued teenuseid ka tõhusamaks.”

Elisa kolmanda kvartali mobiilside käive oli 436 miljonit krooni, mis on 17% rohkem kui mullu samal ajal. Elisa püsivõrgu käive kolmandas kvartalis oli 62 miljonit krooni, kasvades aasta varasema näitajaga võrreldes 4%.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474