7. detsember 2006
Jaga lugu:

Valdo Kalm tõuseb Eesti Telekomi uueks bossiks

AS Eesti Telekom nõukogu otsustas määrata AS Eesti Telekom uueks juhatuse esimeheks Valdo Kalmu.

Valdo Kalm võtab AS-i Eesti Telekom juhatuse esimehe koha seniselt juhatuse esimehelt Jaan Männikult üle pärast AS Eesti Telekom iga-aastast aktsionäride üldkoosolekut mis on kavandatud 22.maiks 2007, teatas ettevõte börsile.

Samuti otsustas AS Eesti Telekom nõukogu nimetada Valdo Kalmu AS Eesti Telekom juhatuse liikmeks juba alates 1.jaanuarist 2007. Kuni juhatuse esimeheks nimetamiseni on ta juhatuse esimehe asetäitja.

Valdo Kalm jätkab ka AS EMT juhatuse esimehena. AS EMT on AS-i Eesti Telekom 100% tütarettevõte.

Valdo Kalm on sündinud 1966.aastal ning teinud pikaajalist edukat karjääri Eesti Telekom Grupis. Aastal 2000 sai ta 34-aastasena fikseeritud telefoniside ettevõtte Elion Ettevõtted AS juhatuse esimeheks. Novembris 2003 nimetati ta mobiilsidefirma AS EMT juhatuse esimeheks, kus töötab ka tänaseni. Valdo Kalm ei oma AS-i Eesti Telekom aktsiaid.

62-aastane Jaan Männik, kes 2007. aasta kevadel juhatuse esimehe kohalt lahkub, võib tagasi vaadata suurepärasele edukale karjäärile Eesti Telekom Grupis. AS Eesti Telekom juhatuse esimehe kohal on ta olnud seitse aastat ning enne seda töötanud üle kümne aasta erinevatel ametikohtadel grupi tippjuhtkonnas. Firma hindab kõrgelt tema panust Telekom Grupi heade majandustulemuste saavutamisel nii möödunud aastatel kui ka käesoleva aasta jooksul.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt