9. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helmes viib mobiilse parkimise ka USA-sse

IT-firma Helmes plaanib mobiilse parkimise teenust hakata pakkuma mitmel välisturul, sh ka USAs, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eelmisel aastal alustas Helmes teenuse pakkumist Belgias, nüüd aga minnakse kaugematele turgudele: USAsse, Hispaaniasse, Itaaliasse. Helmese nõukogu liikme Kalju Rüütli sõnul on nimekiri potentsiaalsetest turgudest veel pikem, läbirääkimisi peetakse umbes 30 linnaga korraga.

Laienemine on võimalik tänu mitmele Helmese koostööpartnerile Euroopas. Nii on käed löödud Euroopa suurima parklaoperaatori APCOAga, kes haldab ligi 800 000 parkimiskohta 13 riigis, ja mobiilioperaatori Vodefone kontserni kuuluva Belgia mobiilifirmaga Proximus.

Helmes tegeleb m-parkimisega alates 2004. aasta lõpust. Seni on laienemine läinud väga edukalt.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755