15. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Elisa ja EMT kemplevad, kumb pakub paremat levi

Elisa ja EMT kaklevad, kumma kliendid saavad nautida parema kvaliteediga leviala, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eelmisel nädalal tuli Elisa jõuliselt välja reklaamikampaaniaga, kus väidetakse, et Tartus on Elisal kõige kvaliteetsem leviala. Seda kinnitavat sõltumatu mõõtja – riigi osalusega Levira, EMT arvates on see jutt täielik jama.

Elisa tellimusel sõitis ligi kuu aega tagasi Levira spetsiaalse raadiolevi mõõtetehnikaga varustatud auto Tartu linnas ringi, läbides kõik teed ja tänavad ning mõõtes operaatorite GSM-võrkude kvaliteeti.

Levira väidab lisaks, et Elisa kõrge kvaliteedi Tartu linnas tagab suurim võrgutihedus ja hästi valitud tugijaamade asukohad.

Kvaliteediliidri imagot püüda hoidev EMT on kuri ning leiab, et Elisa on end paljuski ehtinud võõraste sulgedega. Seda tõestavad EMT hinnangul viimased uudised – näiteks teatas Elisa novembris, et on püstitanud 130 tugijaama, mis on rohkem kui kahel konkurendil kokku. Samal ajal teatas ainuüksi Tele2 140 tugijaama paigaldamisest. EMT väidab, et tema võrgus oli andmesidekiirus 3,6 Mbps kättesaadav juba ammu enne seda, kui Elisa mullu detsembris teatas, et on esimene, kes Eestis sellist kiirust võimaldab.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt