26. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Skype muutus äriklientidele mugavamaks

Internetisuhtlusfirma Skype on ettevõtetele välja toonud lisakasutusvõimalusi, teatas firma.

Skype 3.0 versioonis (Skype for Business 3.0) on ettevõtetel lihtsam Skype'i paigaldamine ja administreerimine. Skype'i saab nüüd mugavalt paigaldada korraga mitmesse arvutisse. Uues versioonis on IT-administraatoril suurem kontroll Skype'i kaudu toimuva infoliikluse üle ettevõtte arvutivõrgus. Näiteks saavad administraatorid ise reguleerida, milliste Skype'i funktsioonide kasutamist ettevõttes võimaldatakse, ja ülejäänud soovi korral välja lülitada.

Uued funktsioonid võimaldavad ettevõtetel jagada kasutajate vahel ka Skype'i krediiti ja saada selle kasutamisest ülevaadet.

Ühtlasi pakub Skype ärikasutajatele koostöös partneritega mitmeid uusi lisasid, näiteks Convenos veebikonverentsi teenust ja Unyte paketti, mis võimaldab kasutajatel Skype'i teel arvuti töölaual olevaid dokumente jagada.

Skype on maailma kõige kiiremini leviv internetisuhtlustarkvara, mille kasutajad saavad teha omavahel piiramatult tasuta telefoni- ja videokõnesid ning tekstivestlusi. Enam kui 171 miljoni kasutajaga Skype'i tarkvara on saadaval 28 keeles.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt