26. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype muutus äriklientidele mugavamaks

Internetisuhtlusfirma Skype on ettevõtetele välja toonud lisakasutusvõimalusi, teatas firma.

Skype 3.0 versioonis (Skype for Business 3.0) on ettevõtetel lihtsam Skype'i paigaldamine ja administreerimine. Skype'i saab nüüd mugavalt paigaldada korraga mitmesse arvutisse. Uues versioonis on IT-administraatoril suurem kontroll Skype'i kaudu toimuva infoliikluse üle ettevõtte arvutivõrgus. Näiteks saavad administraatorid ise reguleerida, milliste Skype'i funktsioonide kasutamist ettevõttes võimaldatakse, ja ülejäänud soovi korral välja lülitada.

Uued funktsioonid võimaldavad ettevõtetel jagada kasutajate vahel ka Skype'i krediiti ja saada selle kasutamisest ülevaadet.

Ühtlasi pakub Skype ärikasutajatele koostöös partneritega mitmeid uusi lisasid, näiteks Convenos veebikonverentsi teenust ja Unyte paketti, mis võimaldab kasutajatel Skype'i teel arvuti töölaual olevaid dokumente jagada.

Skype on maailma kõige kiiremini leviv internetisuhtlustarkvara, mille kasutajad saavad teha omavahel piiramatult tasuta telefoni- ja videokõnesid ning tekstivestlusi. Enam kui 171 miljoni kasutajaga Skype'i tarkvara on saadaval 28 keeles.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474