8. veebruar 2007
Jaga lugu:

iTunes ei tunnista eestlasi

Apple'i korporatsioonile kuuluv iTunesi internetipood ei aktsepteeri Eestis väljastatud krediitkaarte ning seega ei ole eestlastel ametlikult võimalik sealt muusikat või filme osta, kirjutas Eesti Päevaleht.

Firma esindaja Eestis Sander Paas ütles, et lähiajal ei ole plaanis iTunesil Eestisse, ega ka mujale Ida-Euroopasse laieneda, kuid ta arvab, et tõenäoliselt võetakse sellekohane otsus vastu pärast nende riikide liitumist eurotsooniga.

Siiski ei maksaks asjast huvitatutel pead norgu lasta, sest internetis liigub juba mõni skeem, millega saab iTunesi kasutada ka Maarjamaal. Väidetavalt on tegemist legaalse, kuid siiski mitteametliku võttega, mille kohaselt tuleb näiteks pangaülekandega saata raha mõnele Lääne-Euroopas või USAs elavale sõbrale, kes ostab iTunesi kinkekaardi ning edastab selle andmed Eestisse. Kinkekaardil on kood, mille sisestades tekib kasutajal internetipoes vastava summa ulatuses krediiti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt