28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia juht loobus töötajatele boonuste maksmisest

Nokia tegevjuht Olli-Pekka Kallasvuo loobus majandustulemustega seotud iga töötaja isiklike boonuste väljamaksmisest, kirjutas Soome majandusleht Helsingin Sanomat.

Kallasvuo kirjutas otsusest Nokia-siseses blogis juba 29. jaanuaril ehk neli päeva pärast majandustulemuste avaldamist. Nokia personal on uudise pärast ärritunud, sest neile ei maksta nii-öelda Connecting People'i boonust, kuigi ettevõtte tulemused olid läbi aegade parimad.

Kallasvuo ei võta vastu ka enda boonust, mille suurust ei ole avalikustatud. Tema põhipalk on miljon eurot aastas, boonus aga võib parimal juhul olla 150% põhipalgast.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755