26. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõppes Radiolinja ja Unineti ühinemine Elisaks

Kaks aastat tagasi alanud Radiolinja ASi ja ASi Unineti liitumine telekommunikatsiooniettevõtteks Elisa jõudis lõpule Äriregistri kandega, mis fikseeris äriühingute ühinemise, teats ettevõte.

Alates 22.03.2007 on Elisa Mobiilsideteenused ASi ja Elisa Andmesideteenused ASi uueks ühiseks ärinimeks Elisa Eesti AS. „Kuigi ettevõte ärinimi on muutunud, ei too see Elisa kliendile kaasa mingeid muutusi, sest nii ettevõtte pangakontod kui ka viitenumbrid jäävad samaks,” selgitas Elisa Eesti ASi juhatuse esimees Sami Seppänen.

Elisa Eesti ASi juhatuse liikmed on Sami Jussi Petteri Seppänen (juhatuse esimees), Markus Olavi Nisula, Andrus Hiiepuu ja Teppo Juhani Verronen. Elisa Eesti ASi nõukogu liikmed on Asko Tapio Känsälä (nõukogu esimees), Pasi Juhani Mäenpää, Panu Lehti, Tom Robert Lindblad, Esapekka Grönroos, Kari Kalervo Partanen ning Gunnar William Richard Nyström.

Radiolinja avas ametlikult Eesti esimese GSM-võrgu jaanuaris 1995. 2005. aasta veebruaris liitusid mobiilsideoperaator Radiolinja Eesti AS ja püsivõrguoperaator Uninet AS üheks telekommunikatsiooniettevõtteks Elisa, sest sarnane liitumine oli eelnevalt toimunud Radiolinja ja Unineti emafirmadega Soomes.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755