13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITL valis uue juhatuse

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) 12. aprillil 2007 toimunud korraline üldkoosolek valis endale järgmiseks kaheaastaseks prioodiks uue juhatuse. Selle koosseisu kuuluvad Tõnu Grünberg (AS EMT), Vaho Klaamann (Santa Monica Networks AS), Urmas Kõlli (AS Datel), Markus Nisula (Elisa Eesti AS), Niilo Saard (Mandator Estonia OÜ).

Juhatus valis esimeheks Urmas Kõlli ning aseesimeheks Tõnu Grünbergi, teatas liit.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit on organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia, elektroonilise side, elektroonikaseadmete tootmise või arendamise, elektroonilise meedia ja sisuteenuste, robootika ja/või nendega seotud valdkondade ettevõtteid ning organisatsioone, arendada nede koostööd suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmesfirmade huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755