13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priit Kuusk ja Katrin Vaga lahkuvad Terevisioonist

Täna oli Katrin Vaga viimane saatepäev Terevisioonis, ta suundub ETV korrespondendiks Brüsselisse. Priit Kuusk istus nädala alguses jalgrattasadulasse, et jätkata eelmisel korral Nepali pealinnas Katmandus pooleli jäänud matka.

ETV teatas, et sellega seoses saab Terevisioon algavast nädalast kaks uut saatejuhti. 16. - 18. aprillini tervitavad televaatajaid Liis Lusmägi ja Toomas Luhats ning 19. - 20. aprillil on eetris Meelis Kompus koos Kaileen Mägiga. Liis Lusmägi töötas siiani Raadio 3s päevases vööndis ning Meelis Kompus on Eesti Raadio uudistetoimetuse vastutav toimetaja.

Vaatajateni tuuakse aga jätkuvalt elusuuruses kõik need persoonid, kes on seotud olulisega, mis meie ümber toimub. Uudiseid vahendavad igal täis- ja pooltunnil Monika Tamla ja Kerli Dello.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474