3. juuni 2007
Jaga lugu:

Pangad teenisid TeliaSonera müügist üle 18 miljoni krooni

Sellest, et Rootsi riik müüs maha tüki oma osalusest TeliaSoneras, teenivad müüki korraldavad pangad rahandusminister Mats Odelli sõnul kokku 10,8 miljonit Rootsi krooni ehk üle 18 miljoni Eesti krooni.

Rootsi riik müüs maha kaheksa protsenti oma TeliaSonera aktsiatest, saades ühe aktsia eest 50 Rootsi krooni (85 Eesti krooni). Kokku sai Rootsi riik müügist 18 miljardit Rootsi krooni (üle 30 miljardi Eesti krooni), kirjutas Rootsi päevaleht Dagens Nyheter.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee