4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa toob turule M-interneti päevapileti

Elisa toob turule M-Interneti päevapileti, mis tagab ainult 15 krooni eest 12 tunniks mobiilse andmeside kasutuse piiramatus mahus ja maksimumkiirustel, teatas firma.

„Uue tootena käiku minev M-Interneti päevapilet suurendab mobiilse andmeside vallas paindlikkust veelgi. Päevapilet on parimaks valikuks siis, kui pead mobiilset internetiühendust kasutama vaid paaril päeval nädalas või soovid veenduda selle kasutusmugavuses enne kuumaksulise paketiga liitumist,” ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Andrus Hiiepuu sõnul on päevapileti toimimismehhanism lihtne: Elisa lepinguline klient saab pileti soetada SMS-i teel, saates märksõna DATA numbrile 15300; vastussõnumi saabumise hetkest saab 12 tunni jooksul kasutada Eestis mobiilset Internetti piiramatus mahus ja maksimumkiirustel olenemata sellest, kas surfad internetis või WAP-lehekülgedel. Välismaal lisandub tasu vastavalt roamingu hinnakirjale. Kui päevapileti aeg saab läbi, siis saabub teade pileti kehtivuse lõppemisest. Kõik muu toimib täpselt samamoodi nagu mobiilse Interneti puhul üldiselt.

„M-Interneti päevapilet maksab 15 krooni ehk sama palju kui ühe otsa trammipilet Tallinnas. Teenus pole mitte ainult soodne, vaid mugavalt kasutatav mobiiltelefoni ja sülearvuti olemasolul kõigis Eesti piirkondades,” märkis Andrus Hiiepuu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105