12. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-spetsialiste ootab 100 000kroonine palk

Inglise firma meelitab majandustarkvara spetsialiste leivaisa vahetama rohkem kui 100 000kroonise kuupalgaga, mida on Eestis senini makstust neli korda rohkem.

"Otsime uue projekti raames Tallinna tööle Axapta tarkvara konsultante," tutvustab oma pakkumist CV-Online'is OCC Computer Personel. "Pakume põnevaid võimalusi, stabiilset tööd ja kuupalka alates 100 000 kroonist."

Erineval hinnangul võib kogu Eesti peale leiduda ligikaudu 70 Axapta spetsialisti. Enamasti teenivad nad 25 000-30 000kroonist põhipalka kuus, millele lisandub boonus uute projektide pealt, kirjutas Äripäev.

"See on tõesti väga hea pakkumine," kommenteeris OCC Computer Personeli äritarkvara valdkonna juht Martin Keenan, keda hiigelpalka pakkuv töökuulutus esitleb kui kontaktisikut.

Keenani sõnul otsib OCC Axapta spetsialiste oma kliendile, kes vajab Tallinna 6-8 inimest. Lepingud sõlmitaks kuueks kuuks kuni aastaks.

"Ma ei saa öelda, kellele me inimesi otsime ja kui palju oleme neid juba leidnud," ütles Keenan. Ta ei soostunud avaldama ka seda, kas palgatavad IT-spetsialistid hakkavad töötama Eesti turu jaoks või rakendatakse nende töö tulemust mõnes teises Euroopa riigis. Keenani sõnul on nad kõigist Balti riikidest IT-spetsialiste otsinud ja palganud ka varem.

"Kui oleksin konsultant, siis küsiksin, kas tegu on põhi- või tulemuspalgaga," ütles MicroLink Eesti juhatuse liige Raigo Raid ja lisas, et väljapakutud tase tähendab nii või teisiti väga suurt koormust.

"Ma arvan, et on ikka mitmeid, kelle ego on piisavalt suur ja kes julgevad end pakkuda," kommenteeris Raid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755