20. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bravocom hakkab internetti pakkuma

Bravocom ostis üle-eestiliselt WiMAX-tehnoloogia baasil internetiteenust pakkuva ettevõtte OÜ AirWell, sellega seoses hakkab Bravocom pakkuma erakliendi neliklahendust, mis sisaldab mobiil- ja kodutelefoniteenust ning mobiilset ja interneti püsiühendusteenust.

AirWelli ostuga jätkab Bravocom strateegia elluviimist arenemaks senisest mobiilside teenusoperaatori ärimudelist enda infrastruktuuri omavaks ning kõiki sideteenuseid era- ja äriklientidele pakkuvaks multiteenusoperaatoriks.

AirWelli ostuga siseneb Bravocom erakliendi fikseeritud side turgudele, hakates eraklientidele üle-Eestiliselt pakkuma nelikpaketti, mis sisaldab mobiiltelefoni-, kodutelefoni-, mobiilse interneti ning koduse interneti püsiühendusteenuseid ühtse kuumaksuga. Kuna tegemist on kaasaegse WiMAX-tehnoloogial baseeruva üleriigilise võrguga, suudab ettevõtte hakata teenindama ka suurlinnadest väljaspool asuvaid ärikliente.

AirWell on 2006. aastast alates pakkunud interneti püsiühendusteenuseid peaaegu kõikides Eesti maakondades, kasutades Eesti suurima levialaga Levira WiMAX-võrku. Ettevõttel on mitusada era- ja äriklienti ning märkimisväärne ootejärjekord.

Bravocom kavatseb sügiseks integreerida AirWelli tooted ja kliendid ühtsesse tooteportfelli ja arveldussüsteemi ning tuua turule ühtse soodsa kuumaksuga erakliendi sideteenuste nelikpaketi.

"Nõudlus tänapäevase ja kvaliteetse internetiühenduse järele eriti maapiirkondades oli ettearvamatult suur", ütles AirWelli üks endistest omanikest ja juhatuse liige Raivo Kasepuu. "Leidsime, et Bravocomil on paremad võimalused jätkata meie poolt alustatud investeerimistegevust sellesse ärisse".

Vastavalt kokkuleppele pooled tehingu hinda ei avalda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755