26. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimesed iPhone'id jõudsid Ameerikasse relvastatud valve all

Ameerikasse jõudis nädalavahetusel, kuus päeva enne turulepaiskamist esimene Apple'i iPhone'ide last.

Asjassepühendatud teavad, et see eriti väärtuslik saadetis jõudis Ameerikasse varem selleks, et müük saaks alata väljakuulutatud päeval ja et enne müügilepaiskamist saaksid kindlasti korda kõik tollidetailid, kirjutas appleinsider.com.

Igas sihtpunktis, kuhu kaup viidi, võttis lennukid vastu Apple'i palgatud relvastatud vahtkond. "Aasiast tulevatele kaupadele saadetakse relvastatud vahtkond vastu vaid väga ekstreemsetel juhtudel. Tavaliselt on siis transporditavaks kaubaks näiteks kuld või teemandid," kommenteeris asjatundja.

IPhone tuleb müügile reedel, 29. juunil kell 6 õhtul kohaliku aja järgi, seadmeid hakkavad müüma Apple ja AT T ligi 2000 müügikohas üle USA.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755