10. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanna Skype'i kaasas

Väikese kaasaskantava vidina nimega CM-3204 USB Portable Skype abil saad sa kasutada Skype'i või sarnaseid programme igast arvutist.

Kui soovid kasutada Skype'i tasuta helistamiseks igal pool, kuid ei taha sellegipoolest oma arvutit pidevalt kaasas kanda, siis on see vidin just sinu jaoks. Kaasaskantava Skype'i abil saad sa kasutada Skype'i, ilma et peaksid seda arvutisse alla laadima.

Vahend on lihtsasti kasutatav – torka ots vaid USB-porti ja hakka helistama. Kui kaasaskantavasse Skype'i tõmmata vastav tarkvara, saab selle abil kasutada ka MSNi, Yahoo Messenger'i, Google Talk'i ja teisi sarnaseid programme.

Seade töötab ka mälupulgana, valida saab 64 ja 128 MB mahu vahel. Kaasaskantav Skype kaalub 30 grammi, mõõtmed on 70 x 25 x 11 mm. Hinna kohta esialgu andmed puuduvad.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755