• 19.07.07, 13:13
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Disney toob turule uue põlvkonna CD

Lootuses panna pidur CD-plaatide müügiarvude kukkumisele toob Disney kompanii plaadifirma Hollywood Records augustis välja uue põlvkonna CD-plaadi - CDVU+.
Muusika on plaadil endiselt võtmekohal, kuid plaadil leidub hulganisti lisasid, mis peaks fännid poodi kihutama, sest seda kraami pole võimalik hankidakusagilt mujalt.
CD-lisad on umbes sarnased nagu DVD-plaatidelt leitav lisakraam - digitaalCD-dele kogutud ajaloost jääb auk ne ajakiri artisti kohta, laulusõnad ja fotod. Kõik see peaks olema tarbijale lisapõhjus plaat osta. Ühtlasi on lahti saadud plaadikattest - pakend on taaskasutatav.
Lisasisu saab kasutada nii internetiühendusega arvuti abil, siis on võimalik veel ühtteist täiendavat juurde laadida, aga ka autonoomselt, ilma netis istumata. Kõik lisad on toodetud spetsiaalselt plaadi jaoks, seega ei üritata ratsutada vana materjali seljas: vanu videoklippe plaadilt ei leia. Esimesena ilmub 7. augustil uues formaadis The Jonas Brothersi uus album.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele