26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 üritab konkurente lüüa soodsaimate hindadega ELis

Alates 30. augustist kehtestab Tele2 oma klientidele Euroopa Liidu riikides helistamisel uueks hinnaks 8,70 krooni minuti eest.

Kõnedele vastamise hind on augusti lõpust 4,35 krooni minuti eest. Uued hinnad on Eesti operaatorite hinnakirjadest soodsaimad, teatas ettevõte.

Lisaks soodsamatele roaming-hindadele säilitab Tele2 oma klientidele tasuta kõnedele vastamise võimaluse Tele2 Läti ja Leedu võrgus. Soomes Elisa võrgus ja Rootsi Tele2 võrgus on tasuta esimene minut ja alates teisest minutist kehtib tavapärane vastuvõtutasu.

Uued tariifid hakkavad Tele2 klientidele kehtima alates 30. augustist. Hind muutub kõikidele klientidele automaatselt, uute roaming-hindade saamiseks ei pea klient tegema eraldi taotlust.

Eesti soodsaim roaming-hind 8,70 krooni kehtib ühtselt nii helistamisel Euroopa Liidu riikidest Eestisse, ELi riigis sisekõnesid tehes kui ka ühest ELi riigist teise helistades.

Hinnad sisaldavad käibemaksu ning kehtivad nii Tele2 lepingulistele klientidele kui ka Smart ja Ultra kõnekaardi klientidele. Kõned maksustatakse minutilise täpsusega. Uued hinnad kehtivad lisaks ELi liikmesriikidele ka Norras, Islandil ning Liechtensteinis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755