17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google astub vabavaraga Microsoftile varvastele

Konkurents Microsofti ja Google'i vahel muutub järjest tihedamaks - paari päeva eest lasi Google vabaks otsingumootorist kontoritarkvara StarOffice allalaadimise, mis on pinnuks silmas Office'ile.

Varem oli USA tarkvaratootja Sun'i välja töötatud uus StarOffice müügil 70 dollariga (umbes 800 krooniga), nüüd aga võib igaüks selle omale tasuta alla laadida Google'ist, kirjutas Rootsi majandusportaal di.se.

StarOffice kuulub Google'i niinimetatud Google Packi, mis on netist tasuta allalaetav programmidekogumik. Peamiselt sisaldab Google Pack internetihiiu enda toodangut, kuid lisaks võib sealt leida ka näiteks nii Acrobate Readeri kui ka Skype'i.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755