19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Agasild: internetimulli ei ole kunagi olnud

Internetifirma MarkIT tegevjuht Andres Agasild ütles tänasel Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008, et internetimulli ei ole kunagi olnudki.

Agasilla sõnul on internet pigem pidevalt edasi arenenud.

"Äriinimestena on meil võimalik eksida kahel korral: liigse optimismi tõttu ja liigse pessimismi tõttu. Seda oli näha ka internetiäri arengus," kirjeldas Agasild. Ka iseloomustab tema sõnul internetis toimunud muutusi ja neisse suhtumist hästi Microsofti juhi Bill Gatesi ütlus aastast 2002 ehk nn 2 ja 10 reegel: "Oluliste tehnoloogiate puhul me ülehindame muutusi, mis toimuvad järgmise 2 aasta jooksul, ja alahindame muutusi, mis toimuvad järgmise 10 jooksul."

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755