19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: Eesti parimate firmade seas ei ole ühtegi high-tech-firmat

Riskikapitalist Allan Martinson rääkis täna Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008, et Eestis kõrgtehnoloogia kui sektor puudub.

Martinsoni määratluse järgi on high-tech-firmad ettevõtted, mille tooted ja teenused põhinevad enda välja töötatud intellektuaalomandil, mis on järele tehtav ja laiendatav.

"Selle määratluse järgi ei ole näiteks Äripäeva TOP 100 ettevõtete hulgas ühtegi sisulist high-tech-firmat. Peab seega tõdema, et Eestis ei olegi high-tech-tööstust. On üksikud erandid: Skype, Playtech, Regio jne," rääkis Martinson.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052