15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PAN Vision tuleb Balti riikidesse

Nagu teatab mcvuk.com, tuleb Skandinaaviamaade interaktiivsete arvutimängude turuliider PAN Vision tänavu 1. detsembril Balti riikide turule.

Biznews.lv andmetel tegeleb PAN Vision nii mängude, filmide kui teiste IT-toodetega. Firma aastakäive ulatub ligi 100 miljoni euroni.

PAN Vision ise nimetab Balti riikidesse laienemist oma järgmiseks loogiliseks sammuks, kuna nad näevad siinses tarbijaskonnas teadlikku ning stabiilset turgu.

Ettevõtte direktor Petri Lemuskoski ütles: „Nad teavad, et võivad PAN Visionilt kõrget teenindustaset oodata, ja meie oleme juba tutvunud (Balti turu – toim.) sortimendi ning ärimudelitega.“

Turundusdirektor Marko Pulkkinen lisas: „Meil on väga tugev meeskond, loodame eksklusiivsele koostööle (kohalike – toim.) müüjatega“.

PAN Vision kavandab Balti riikides agressiivset müüki, et võtta juba järgnevateks jõuludeks arvutimängude turuliidri koht.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755