21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdo Kalm: Elioni, EMTd ja Microlinki ei liideta

Eesti Telekomil pole plaanis liita Elioni, EMTd ja Microlinki üheks ettevõtteks, ütles telekomi juht Valdo Kalm.

Kalmu sõnul on äriliselt otstarbekam hoida neid firmasid lähiajal eraldi. Piir Microlinki, Elioni ja EMT tegevusvaldkondade vahel muutub tema sõnul üha ähmasemaks ning ettevõtete vajadused aina sarnasemaks. "Kui kõik kolm ühte katlasse panna, kaob ülevaade sellest, milline sektor on tulus, millist peab arendama," selgitas Kalm.

Tema kinnitusel ei pea Microlink olema erinevalt EMTst ja Elionist kõigis oma ärides turuliider. "Kõigis tähtsamates valdkondades on ta siiski suurim tegija, mis annab meile hea positsiooni ja kindluse," ütles Kalm Microlinki kliendiajakirjas Think!.

Varem Elioni alla kuulunud Microlink on 1. juulist Eesti Telekomi 100% tütarettevõte.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052