22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirtrammi projekt pani transporditöötajad muretsema

Tallinna transporditöötajad saatsid täna mureliku kirja Tallinna linnavalitsusele, milles nõuavad aru, kas ja kuidas mõjutab Tallinna trammi projekt tänaseid töötajaid ning hädavajalikke investeeringuid praegusesse ühistranspordi võrku.

Kiri oli adresseeritu Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, linnavolikogu esimehele Toomas Vitsutile ja abilinnapeale Jaanus Mutlile.

Trammi- ja Trollipargi ametiühingujuht Alexander Martynenko kommenteeris, et töötajad nõuavad seadusele tuginedes enda täpsemat informeerimist, samuti soovivad töötajad ka ise projekti kohta ettepanekuid teha."Kuuleme vaid meediast uudiseid peatsest imetrammist, teinekord ka seniste liinide sulgemisest. Inimesed on mures ja desinformeeritud, meie käest pole midagi küsitud," ütles Martynenko.

Ametiühing soovib, et linnaisad tuleksid isiklikult rahva ette küsimustele vastama ning töötajate mõtteid ära kuulama.

Kirjale on alla kirjutanud Transpordi Ametiühingu esimees ning TTTK ja TAK osakondade peausaldusisikud.

Bussi-, trammi- ja trollijuhid loodavad selgitavat kohtumist veel enne aasta lõppu, et rahustava selgusega uuele aastale vastu minna.Kõigist Tallinna ühistransporditöötajatest kuuluvad ametiühingusse ligi pooled.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755