27. november 2007
Jaga lugu:

Delfi: uudise lugeja kolib veebi

Internetiportaali Delfi müügi- ja turundusjuht Allan Sombri ütles, et Saar Polli ajalehtede uuring kinnitab esmakordselt tendentsi, mille kohaselt kolib Eesti uudiselugeja veebi.

"Saar Polli ajalehtede uuring on esimene, kus on üheaegselt võimalik võrrelda ajalehtede ja veebiväljaannete koguauditooriumi," ütles Sombri aripaev.ee-le. "Olles selle uuringuga tutvunud, näen uudisväärtust sellel, et Delfi on tõusnud paljudes kategooriates enimloetavamaks meediaväljaandeks Eestis."

Saar Poll kinnitas, et Delfi on kõige loetavam väljaanne alla 50aastaste seas. Delfi omab liidripositsiooni ka spetsialistide ja õppurite seas, jätkas Sombri. Lisaks on vene Delfi kõige loetavam venekeelne väljaanne Eestis.

"Seejuures ei räägita mitte veebide võrdlusest, vaid sellest, kui auditooriumi suuruse lugemisel on veeb ja trükiväljaanne kokku võetud. Seega võib väita, et eestimaalase lugemisharjumuses on selge tendents kolida veebi," kommenteeris Sombri.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt