27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi: uudise lugeja kolib veebi

Internetiportaali Delfi müügi- ja turundusjuht Allan Sombri ütles, et Saar Polli ajalehtede uuring kinnitab esmakordselt tendentsi, mille kohaselt kolib Eesti uudiselugeja veebi.

"Saar Polli ajalehtede uuring on esimene, kus on üheaegselt võimalik võrrelda ajalehtede ja veebiväljaannete koguauditooriumi," ütles Sombri aripaev.ee-le. "Olles selle uuringuga tutvunud, näen uudisväärtust sellel, et Delfi on tõusnud paljudes kategooriates enimloetavamaks meediaväljaandeks Eestis."

Saar Poll kinnitas, et Delfi on kõige loetavam väljaanne alla 50aastaste seas. Delfi omab liidripositsiooni ka spetsialistide ja õppurite seas, jätkas Sombri. Lisaks on vene Delfi kõige loetavam venekeelne väljaanne Eestis.

"Seejuures ei räägita mitte veebide võrdlusest, vaid sellest, kui auditooriumi suuruse lugemisel on veeb ja trükiväljaanne kokku võetud. Seega võib väita, et eestimaalase lugemisharjumuses on selge tendents kolida veebi," kommenteeris Sombri.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755